Krijg jij ook zo’n jeuk van de vlooienmars?

Bekijk dan deze video, en je jeuk zal snel verdwijnen (misschien steekt het aan het einde nog even op).

18 reacties

 1. 8 mei ben ik weer terug van vakantie en wil het dan serieus bekijken hoe ik alles moet bestellen, dus tot dan Cor,
  Groetjes Sjaantje.

 2. Wauw…. wat goed! Zelf net begonnen met piano leren spelen, op m’n 55e, op een oud keyboard, haha! Leuke lessen Cor!
  Kinderen ’t huis uit, andere leuke hobbies zoeken. Ik vermaak me wel, leuke nieuwe uitdaging dit.

 3. natuurlijk Sylvia kan dat…je kunt de cursus ook altijd in je eigen tijd en vooral eigen tempo doen.
  Dat is het fijne aan deze lesmethode. Sterkte met de drukte en ik hoop dat je weer snel tijd kunt vrijmaken voor het pianospelen!

  hgr Cor

 4. Dank je wel en heel veel succes Christine! enne…72 is nog helemaal niet oud hoor…weet zeker dat je heel veel plezier gaat beleven aan het pianospelen!

  hgr Cor

 5. hallo Cor 0rachtig de “vlooien mars”.
  momenteel eigenlijk gen tijd om piano te studeren, mag ik op een ander moment beroep op U doen? Hartelijke groet Sylvia Kwist

 6. Dag Cor Bakker, het klinkt allemaal heel aantrekkelijk…….ik kom zeker eens meedoen met de lessen…….ben nu net verhuisd mét piano en ga weer uitgebreid oefenen met alle kleine beginnersstukjes, ben wel 72 maar altijd een beginner en dat is ook ok…geniet van jouw video’s en enthousiasme….
  muziekgroeten,
  Christine

 7. Hallo Cor
  Ik heb nu 5dagen terug een keyboard gekocht ( Yamaha e453) en kan nu al met een hand het Wilhelmus spelen

 8. Hallo Cor
  Ik heb nu 5 dagen terug mij eerste keyboard gekocht. Ik speel elke dag zeker 2 a 3 uur en moet zeggen kan het nog niet goed . kan het Wilhelmus toch al met een hand

 9. hallo, zou u misschien minder willen praten en meer duidelijke doen uitleg geven?

 10. Beste Cor,

  Ik vind dat je het heel erg leuk doet. Heb ook interesse. Maar het is niet het juiste moment voor mij om te beginnen. Ik meld me wanneer ik van start kan. Dank je voor je geweldige presentatie.
  Groeten, Helen

 11. Beste Jan,

  Voorlopig komt er nog geen vervolg op de gevorderdencursus…wellicht wel als er veel vraag naar ontstaat. Maar ik moet je wel zeggen dat de reeds bestaande gevorderdencursus best wel ver gaat hoor en dat je er een behoorlijke kluif aan zult hebben. Ik heb eigenlijk veel meer behandeld in deze cursus dan in eerste instantie de bedoeling was..hij bestaat dan ook uit ruim 200 filmpjes van gemiddeld 4 a 5 minuten en gaat over heel veel verschillende onderwerpen.
  Wat je altijd kunt doen is op de site alle eerste filmpjes van alle lessen aanklikken…dit zijn zogenaamde inhoudsopgave-filmpjes. Je kunt dan makkelijker bepalen of de gevorderdencursus wat voor je is of niet.

  Ok Jan, heel veel succes en uiteraard weer heel veel speelplezier!

  Hgr. Cor

 12. Cor,

  Bedankt voor je reactie.

  Ik ben nu bezig met het liedjespakket, wat mij goed afgaat.
  Is dit te vergelijken met het nivo van de gevorderen cursus?

  Of komt er ook nog een gevorderen + cursus.
  Ik twijfel namelijk om deze gevorderen cursus ook nog te doen of te wachten op een vervolg op gevorderen cursus.

  Graag hoor ik wat de mogelijkheden cq plannen zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Jan

 13. Beste Jan,

  Haha, de technische vragen stuur ik door hoor…dat wordt inderdaad een beetje teveel maar de andere mailtjes en vragen probeer ik zoveel mogelijk persoonlijk te beantwoorden. Vind het heel belangrijk om zelf een beetje voeling te houden met mn leerlingen…op die manier leren we van elkaar en kan ik die kennis weer gebruiken voor nieuw te maken lesmateriaal.

  Ok Jan veel speelplezier en gr. Cor

 14. Cor,

  Bedankt voor je reactie, maar je gaat mij toch niet vertellen dat je alle mailtjes beantwoord?
  Daar heb je het toch veel te druk voor.

  Als het wel zo is voel ik mij zeer vereerd!

  Groet,

  Jan

 15. Beste jan,

  Wat fijn dat ik je zo inspireer…dat is ook zo belangrijk bij het lesgeven! Ik werd (gelukkig) ook altijd zeer geïnspireerd door mijn leraren en dat heeft mij zeer geholpen.
  Mijn linkerhand is ook nog steeds niet op het niveau van mijn rechterhand hoor, dus niet wanhopen. En als je de beginnerscursus hebt afgemaakt kun je zo door gaan met de vervolgcursus. Deze bestaat ook weer uit 10 hele uitvoerige lessen met in totaal ruim 200 filmpjes…dus je kunt nog volop aan de bak. Kijk maar op de site.

  Ok Jan, nog heel veel speelplezier gewenst en Hgr. Cor

 16. Beste Cor,

  ik ben 52 en speel al jaren en heb het gevoel niet vooruit te komen. Maar jij inspireert mij enorm. Vooral de linkerhand blijft bij mij moeizaam, Maar heb je tip over tanden poetsen ter harte genomen. Wil zo graag mijn nivo omhoog , is veel luisteren naar muziek en oefenen/improviseren.

  ik ga door, hoop nog op een vervolg cursus Cor, zodat ik nog beter ga spelen.

  Met vriendelijke en Muzikale groet,

  Jan Nijhof
  Nuis (Groningen)

 17. Dank je wel Josje! Ik had eigenlijk een enorme hekel aan die vlooienmars…maar na mijn “revanche” met Mike Boddé op dit stuk is het toch nog heel leuk geworden.

  Veel speelplezier met het feestpakket en Hgr.

  Cor

 18. Die vlooienmars: mijn enige piano-top-stuk-ever voor jaaaaaren!
  Het wordt na 50 jaar tijd voor iets nieuws zou ik zo zeggen.
  Gaan we doen met jouw lessen, Cor, wat ben je toch een aanstekelijk enthousiaste
  docent. Dank hiervoor. Ik ga ervoor, eerst het feestpakket eens doornemen dan maar.
  Mooi werk met Mike Boddé, leuk dat je dat je cursisten toestuurt.
  Hartelijke groet van Josje Zuurbier.