In deze video geef ik je uitgebreid advies omtrent de aanschaf van een (digitale) piano.

6 reacties

 1. Hi Marco,
  Dan kan ik je de gevorderden cursus adviseren. Als je die eerst eens wilt bekijken kun je daar ook een gratis proefles van aanvragen. Hier vind je meer informatie en kun je ook de proefles aanvragen:
  gratis gevorderden proefles

  Veel plezier en mocht je nog meer gerichte vragen hebben dan kun je ze ook naar onze support afdeling sturen.

 2. Ik heb jaren keyboard en orgel gespeeld en wil nu piano leren spelen. Is er een ‘aangepast’ lesprogramma voor mensen die al het een en ander kunnen?

 3. Hoi Roberto,

  Dat weet ik eigenlijk niet meer…sorry. Wellicht heb je gelijk…check het anders even met een plaatje van de P-115 op internet ok?

  Hgr Cor

 4. Cor, welke model van Yamaha was de eerste dat jij in deze video hebt gespeeld? Het lijkt op de Yamaha P-115…
  Alvast bedankt

 5. Beste Cor Bakker.
  Ik ben vol enthousiasme begonnen aan je eerste tien lessen.
  Halverwege ging ik voor onderzoek naar het zieken huis e helaas werd daar ontdekt dat ik een tumor in mijn slokdarm had met diverse uitzaaiingen in long, lever, milt en aorta. Daar wordt je niet vrolijk van. Je begrijpt dat ik daarom niet verder ga met jouw lessen want als toekomst rest mij nog ongeveer een half jaar. Je wordt volgestopt met medicijnen die allemaal weer een bijwerking hebben. Ik vind het erg jammer want ondanks mijn leeftijd begon ik er met veel zin aan (80 jaar)!!
  Ik wens je veel succes met je cursus en ik ben al jaren een groot bewonderaar van jou persoonlijk en van je virtuositeit.
  Met vr. gr. Fred Langereis