De afgelopen maand had ik het enorme voorrecht (zie de video hieronder) om met één van de allerbeste zangeressen ter wereld te mogen werken: Oleta Adams. De meesten kennen haar van de wereldhit ‘Get here‘ en ‘Windows of hope‘. Wat minder mensen weten dat ze ooit derde bandlid van Tears for Fears was en samen met Phil Collins speelde.

Een persoonlijke tip van Oleta, voor jou, als student!

Voordat ik je er meer over vertel, wil ik je wijzen op de persoonlijke tip die Oleta aan jou en al mijn andere pianostudenten geeft. Een tip die het verschil maakt tussen ‘hard’ oefenen en ‘met je hart’ oefenen. Bekijk de video hieronder!

Wederzijds respect

Hoe dan ook, Oleta was jaren geleden in de show met Paul de Leeuw en het klikte meteen enorm tussen ons. Ik heb ontzettend veel bewondering voor haar stem en manier van werken (ook die van haar man) en het leuke is, dat bleek wederzijds te zijn. Sinds die tijd hebben we geregeld samen opgetreden en deze keer togen we naar de Antillen.

Korte broek

Op Curacao speelden we dit jaar voor bijna 900 man, op Bonaire voor ruim 550 man. Het is altijd lekker om op deze eilanden een optreden te verzorgen, kijk de video maar dan zie je dat ik super-relaxed in mijn korte broek aan het soundchecken ben.

Pianoles

Overigens, Oleta gaf aan dat ze nog een keer echt pianoles van me wilde hebben. En ze is al zo ontzettend goed.. Bekijk de video en ontdek waar zij echt in uitblinkt!

3 reacties