een goed begin

Beginners cursus 1

Pianoles voor beginners op de meest laagdrempelige manier. Maar wel echt. Noten leren lezen in 2 verschillende balken. Bijbehorende toetsen vinden. Ritme. Pedalen. Houding. En meer. Je leert het allemaal in deze cursus. Aan de hand van liedjes waarvan de laatste je eerste echte liedje met 2 handen zal zijn. Een mijlpaal! Duik erin en ga heerlijk stap voor stap met Cor op pad.

  Dit is een online cursus. Orkestbanden en video’s kun je niet downloaden, bladmuziek wel.

Kun je al een beetje noten lezen (ook al is het alleen voor 1 balk en heb je nog nooit met twee handen piano gespeeld), kies dan voor de Beginnerscursus 2. Cor zorgt dat je verder niets mist. Klik hier voor meer info over die cursus

Jolanda Pols
Jolanda Polscursist
Lees verder
"Ik volg deze cursus en ben super enthousiast. Ik heb altijd geroepen "ooit wil ik piano leren spelen ". Het is er eindelijk van gekomen, ( ik ben 60 ) maar wat jammer dat ik niet eerder ben gestart, want wat is dit leuk.”
Ellen Selder-Berens
Ellen Selder-Berenscursist
Lees verder
“Nog nooit eerder aan de piano gespeeld of een noot gelezen. Nu volg ik de beginnerslessen en word er elke dag blij van. Heel rustig en duidelijke uitleg, niet kleinerend. Gewoon serieus op het niveau van een echte beginner.”
Jan Morlog
Jan Morlogcursist
Lees verder
"De lesvideo’s zijn ook op mijn leeftijd (70) zeer goed te volgen.​"

Voordelig

1x betalen, onbeperkt toegang

Veilig

14 dagen 'ruil / geld terug'-garantie

Veel

Lesstof van 1,5 jaar reguliere lessen

Effectief

Bewezen effectieve echte methode

Ontspannen

Lekker in je eigen tijd & tempo

Beginners
cursus 1

Adviesprijs €229   nu €149