Beginners cursus 2

met beide handen aanpakken

Piano leren spelen met Cor Bakker’s online pianolessen voor beginners. Die al een beetje noten kunnen lezen. Al is het maar van 1 balk. Leer goed lezen van 2 notenbalken en echt spelen met 2 handen. Kruizen. Mollen. Rusten. De beginselen van akkoorden. Intervallen. Driekwarts. Achtsten. En meer. Je leert het allemaal in deze cursus. Aan de hand van mooie en leuke liedjes in verschillende stijlen. Stap voor stap met Cor op pad.

⚙︎ Dit is een online cursus. Orkestbanden en video’s kun je niet downloaden, bladmuziek wel
Ineke Kleiberg
Ineke Kleibergcursist
Lees verder
"Ik ben net begonnen met de cursus beginners 2. En ben er helemaal aan verslingerd. Zo leuk vind ik het. Ik kan bijna niet ophouden met oefenen.”
Elly Meijboom
Elly Meijboomcursist
Lees verder
“Ik ben inmiddels 74 jaar, heb deze cursus gedaan en ben nu met het Klassiek Pakket bezig. Ik vind het zo leuk, ook de manier van lesgeven is super fijn. In je eigen tijd oefenen en er zit geen druk achter. Ik ben er heel blij mee.”
Lydia Schneider
Lydia Schneidercursist
Lees verder
"Geld dubbel en dwars waard!​"

Inhoud

Deze cursus bestaat uit ongeveer 85 lessen in 5 uur aan video. Met zo'n 8 'liedjes' (hoe hoger je niveau, hoe beter je kunt noten lezen, hoe uitgebreider de liedjes in de cursussen) die dienen om de lesstof van ongeveer 1,5 jaar van reguliere lessen (privéles of muziekschool) te behandelen.

Voordelig

1x betalen, onbeperkt toegang

Veilig

14 dagen 'ruil / geld terug'-garantie

Veel

Lesstof van 1,5 jaar reguliere lessen

Effectief

Bewezen effectieve echte methode

Ontspannen

Lekker in je eigen tijd & tempo

Adviesprijs €229 nu €149