GRATIS bladmuziek

GRATIS PIANOLES VAN COR

Niet alleen krijg je gratis bladmuziek, maar Cor gaat alles ook gratis met je instuderen. Hieronder vind je wat je verder kunt verwachten van deze gratis lessen en wanneer alles op deze pagina verschijnt.

Zaterdagochtend 20 november om 10.30 uur kun je als je Facebook hebt tijdens een Facebook-live uitzending in onze Facebook-groep live vragen stellen aan Cor en Erik. 

Geen Facebook? Je kunt onze support mailen met je vraag (onder vermelding van “Vraag Facebook-live): support@pianospelenmetcor.nl Het filmpje met de vragen en antwoorden zal uiteindelijk ook hier te zien zijn.

Al het materiaal op deze pagina blijft beschikbaar t/m 31 december. Bladmuziek is te downloaden, filmpjes en orkestband niet.

Deze gratis lessen zijn simpeler en ‘gezelliger’ van opzet dan onze gratis proefles en onze betaalde lessen. Die hebben allen professioneel beeld en geluid en een toetsenbord onderin beeld om alles nog beter te kunnen volgen. Bovendien worden de betaalde lessen alleen door Cor gegeven en zijn natuurlijk heel systematisch van opzet. Deze gratis lessen zijn echt bedoeld ter lering en (!) vermaak. Vandaar dat Cor ze geeft samen met Erik van der Luijt met wie hij alle lessen samen ontwikkelt. Omdat hij dat gezelliger vindt.

Kun je nog geen noten lezen? Volg dan eerst onze gratis proefles.Je kunt

Extra veel korting

Profiteer ook van extra veel korting t/m zondag 21 november. Bekijk onze aanbiedingen.

instructiefilm 1

instructiefilm 2

ORIGINEEL JULES DE CORTE

Facebook live vragen