Als kind al was het Cor z’n droom om met het Metropool Orkest te spelen. Uiteindelijk was hij er tot zijn grote vreugde 11 jaar lang de vaste pianist. De piano klinkt nu eenmaal nog mooier met de ongelofelijk rijke klank van professionele strijkers erbij.

Maar voor de meeste pianisten, en zeker hobby pianisten, zal dat altijd een droom blijven. Toch? Niet als het aan Cor ligt. Want die heeft voor jou iets gemaakt wat je nergens anders zal vinden. Het ‘Droompakket’!!!

Speel mee met een echt strijkkwartet met bas en drums. Topmusici opgenomen in een topstudio. Gearrangeerd door een toparrangeur. Elk stuk in 3 niveau’s: makkelijk, gemiddeld & extra pittig! En natuurlijk ook nog met akkoordsymbolen.

Verschillende stijlen. Maar wel echte pianostijlen. Waaronder… liedjes met die typische ‘Louis van Dijk-sound’ waar Cor zo gek op is al vanaf z’n jeugd. Uiteindelijk traden Louis en Cor meer dan 25 jaar lang samen op en namen diverse albums op.

Zo zie je maar weer, sommige dromen worden waar. Net als het ‘Droompakket’. Echt waar. Jij kan meespelen met één van de beste allround strijkkwartetten ter wereld plus een top drummer en bassist.

Opgenomen in één van de beste studio’s van Nederland. En met arrangementen van één van de beste arrangeurs van Nederland: Bob Zimmerman.

Droom weg achter je piano. Met het super deluxe ‘Droompakket’ van Piano spelen met Cor’.

– verwacht november 2020 –

Dagen
Uren
Minuten
Seconden