Beginners cursus 1

de beste start

Piano leren spelen met Cor Bakker’s online pianolessen voor beginners. Laagdrempelig maar echt. Noten leren lezen voor 2 handen. In 2 balken met verschillende muzieksleutels. Bijbehorende toetsen vinden. Ritme. Pedalen. Houding. En meer. Je leert het allemaal in deze cursus. Aan de hand van liedjes waarvan de laatste je eerste echte liedje met 2 handen zal zijn. Een mijlpaal! Duik erin en ga heerlijk met Cor op pad.

N.B. Kun je al een beetje noten lezen (al is het alleen voor 1 balk en heb je nog nooit met twee handen piano gespeeld) kies dan voor de Beginnerscursus 2. Cor zorgt dat je verder niets mist.

⚙︎ Dit is een online cursus. Orkestbanden en video’s kun je niet downloaden, bladmuziek wel
Jolanda Pols
Jolanda Polscursist
Lees verder
"Ik volg deze cursus en ben super enthousiast. Ik heb altijd geroepen "ooit wil ik piano leren spelen ". Het is er eindelijk van gekomen, ( ik ben 60 ) maar wat jammer dat ik niet eerder ben gestart, want wat is dit leuk.”
Ellen Selder-Berens
Ellen Selder-Berenscursist
Lees verder
“Nog nooit eerder aan de piano gespeeld of een noot gelezen. Nu volg ik de beginnerslessen en word er elke dag blij van. Heel rustig en duidelijke uitleg, niet kleinerend. Gewoon serieus op het niveau van een echte beginner.”
Jan Morlog
Jan Morlogcursist
Lees verder
"De lesvideo’s zijn ook op mijn leeftijd (70) zeer goed te volgen.​"

Inhoud

Deze cursus bestaat uit ongeveer 85 lessen in 5 uur aan video. Met zo'n 8 'liedjes' (hoe hoger je niveau, hoe beter je kunt noten lezen, hoe uitgebreider de liedjes in de cursussen) die dienen om de lesstof van ongeveer de eerste 1,5 jaar van reguliere lessen (privéles of muziekschool) te behandelen.

Voordelig

1x betalen, onbeperkt toegang

Veilig

14 dagen 'ruil / geld terug'-garantie

Effectief

Bewezen effectieve echte methode

Ontspannen

Lekker in je eigen tijd & tempo

Adviesprijs €229 nu €149