Ultieme Droompakket

Toen Cor in het voorjaar van 2021 een droom in vervulling zag gaan met de opname van zijn album ‘Hollandse Helden’ – met zijn trio en de vermaarde strijkers van Het Metropole Orkest – ontstond het idee.

Piano spelen als solist en dan begeleid worden door echte en fantastische strijkers (violen, altviolen, cello’s, contrabassen) is een heel bijzondere ervaring. Piano en strijkers zijn nu eenmaal een droom combinatie. Maar voor vele enthousiaste amateurs en zelfs professionele pianisten helaas een droom die nooit in vervulling zal gaan.

Tot nu.

Want nu kun jij zelf met de leden van Cor’s trio en precies diezelfde strijkers van Het Metropole Orkest meespelen. Wanneer je wilt. In je eigen huis.

Met het ‘Ultieme Droompakket’ van ‘Piano spelen met Cor’.

De ‘Louis van Dijk & Cor Bakker-stijl’

Heel veel mensen zijn fan van de stijl en manier van spelen van Cor en wijlen grootmeester Louis van Dijk. Ze traden dan ook meer dan 25 jaar lang samen op.

Dit pakket is met 3 stukken in die stijl tevens een unieke kans om in die stijl te spelen. Deze stijl klinkt natuurlijk fantastisch op een piano, maar leent zich niet voor simpele bewerkingen. Zoals ze nu in dit pakket zitten klinken ze echter net als Cor en Louis. 

Echt een goede pianist

Toen Cor en Erik van der Luijt bezig waren het pakket te maken floepte Cor er ineens het volgende uit: “als je deze stukken kunt spelen met de orkestband dan ben je echt wat ik zou noemen ‘een goede pianist’ en dan is mijn online missie geslaagd.” En jij dus ook, als cursist!
 

Indicatie niveau

Het Ultieme Droompakket zit ongeveer op niveau 5 á 6 t/m 7 (vergelijkbaar met als je ongeveer 6 tot 10 jaar regulier les hebt gehad). Het moeilijkste niveau van al onze cursussen en pakketten.

Voor een hoger niveau achten wij online lessen niet meer geschikt en raden we je privéles aan.

Dus heb je de Gevorderden cursus 2 afgerond en zoek je nog veel meer uitdaging dan is dit pakket voor jou. Cor studeert vanzelfsprekend alle liedjes geduldig met je in. En dat is nodig, want dit pakket is onze ultieme uitdaging!

Bij alle liedjes staan ook akkoordsymbolen, zodat je als je onze cursus ‘Spelen met akkoorden’ hebt gevolgd ook je hart kunt ophalen aan dit pakket.

Is het te  moeilijk dan kun je binnen 14 dagen eenmalig kosteloos ruilen. Maar weet waar je aan begint: dit pakket is bedoeld als zeer uitdagend. Je hebt natuurlijk sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Geen risico dus. Zorgeloos!

Helemaal blij met mijn ultieme droompakket!
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Lisette Goes
cursist
Zo blij met het ultieme droompakket, geweldig !
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Karin Wijma
cursist
Geweldig leuk om te oefenen! Ik kan niet meer ophouden met spelen.
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Jeanette Drost
cursist
Fantastisch! Ik ben hier zo blij met mee.
pianoles pianolessen leren piano spelen online
José Goes
cursist

Top kwaliteit

Nergens is op bezuinigd. Jij krijgt precies dezelfde top kwaliteit als Cor. 

Dezelfde Nederlandse toparrangeur maakte de arrangementen: Bob Zimmerman.

Dezelfde topstudio en technicus werden gebruikt voor de opnames: de ‘Powersound Studios’ met technicus Paul Pouwer.

Dit ‘Ultieme Droompakket’ is een unieke kans om het met niets te vergelijken gevoel te ervaren van piano spelen onder begeleiding van echte topmusici.

En een unieke kans om te leren goed te luisteren terwijl je aan het spelen bent. Belangrijk. Niet alleen voor goed samenspel, maar ook om je solo pianospel naar een hoger plan te tillen.

Liedjes

Om al die topkwaliteit toch betaalbaar en dus toegankelijk te houden bestaat dit pakket uit 5 liedjes. Speciaal geselecteerd op geschiktheid voor piano & strijkers en passend niveau. Elk liedje is overigens wel een extra lange en extra pittige versie – 2 tot 3 blaadjes bladmuziek. Hier ben je wel even mee zoet.

Als bonus krijg je ter inspiratie ook van elk lied een versie die Cor in de studio heeft opgenomen. Dezelfde muziek maar natuurlijk verzint Cor in deze versies er nog van alles bij. Dat is nu eenmaal de aard van het beestje.

Direct & onbeperkt toegang

Dit pakket bestaat uit 35 extra lange lessen. Zo’n 4 uur videoles materiaal waar je direct toegang toe krijgt. En je houdt toegang zo lang wij bestaan.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

pianoles pianolessen leren piano spelen online

Ultieme Droompakket

€189  Nu €119

Je krijgt direct toegang tot alle lessen
en houdt toegang zolang wij bestaan!