Spelen met akkoorden 2

net als cor

In deze cursus laat Cor je precies zien hoe hij zelf de kennis uit deel 1 – over akkoorden, akkoordsymbolen, bijpassende toonladders, akkoorduitbreidingen & tussenakkoorden; noodzakelijk om dit deel te begrijpen– als basis gebruikt voor zijn spel. En wat hij aan die basis toevoegt om alles nog beter te laten klinken. 

Hoe precies hij dit alles laat zien? Alles wat Cor speelt op 5 prachtige nummers – opgenomen met zijn trio en strijkers van het Metropole Orkest – ligt noot-voor-noot uitgeschreven in prachtige bladmuziek op jou te wachten. Plus de originele partijen met melodie en akkoordsymbolen. En orkestbanden van Cor’s trio en de strijkers. 

Cor neemt elk stuk met je door en laat zien welke trucs en inzichten hij gebruikt en hoe jij dit ook kan doen. Precies als Cor. Dus heerlijk vrij. Maar wel op verschillende niveaus en manieren. Zodat je keuzes kunt maken naar jouw niveau en smaak. In elke stijl.

⚙︎ Dit is een online cursus. Orkestbanden en video’s kun je niet downloaden, bladmuziek wel
Piano spelen met Cor
Piano spelen met Corredactie
Lees verder
“Een uniek inkijkje in het spel van Cor en zijn geheime smaakmakers. Zoals de 'symmetrische voicing', de 'flow verdubbelaar' of bijvoorbeeld de 'vierstemmige Margootje parameter'. Zo klinkt werkelijk alles veel beter!”

Inhoud

Ongeveer 65 lessen in totaal ongeveer 5 uur aan video. 5 uitgebreiden liedjes van meerdere pagina's plus 1 oefenschema  met 4 orkestbanden in verschillende stijlen.

Vrij

Minder noten, meer spelen

Voordelig

1x betalen, onbeperkt toegang

Veilig

14 dagen 'ruil / geld terug'-garantie

Ontspannen

Lekker in je eigen tijd & tempo

Adviesprijs €229 nu €149