DOMPEL JE ONDER IN DE GEWELDIGE WERELD VAN DE KLASSIEKE MUZIEK EN WAAN JE EEN ECHTE CONCERTPIANIST.

Walsen van Strauss. Klassiekers van Beethoven. De bekendste stukken van echte pianocomponisten als Chopin en Liszt. Het beroemde klarinetconcert van Mozart. En diverse andere beroemde klassieke composities die we je niet wilden onthouden. Dit Klassieke pakket staat garant voor uren en uren speelplezier.

Duik in de avontuurlijke wereld van de klassieke muziek. Bestel nu het Klassiek pakket en waan je een solist in Het Concertgebouw!

Klassiek Pakket

nu in de aanbieding!
€179
139
  • iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact/Mr.Cash of overschrijving.
Populair

16 klassieke meesterwerken

In prachtige pianobewerkingen van Cor Bakker. Normaal gesproken zijn deze klassiekers voor de meeste hobby pianisten natuurlijk onspeelbaar. Maar de speciale arrangementen van Cor brengen ze voor iedereen die een beetje piano kan spelen binnen handbereik.

Niet zo moeilijk dat de lol er snel vanaf gaat. Al te spelen zelfs wanneer je nog niet op het niveau van de Gevorderden cursus zit. Maar ook weer niet zo simpel dat ze ‘kaal’ klinken.

Dat gaat sowieso niet gebeuren. Want speciaal voor dit pakket heeft Cor Bakker orkestbanden gemaakt voor elk van de composities. Zodat jij je thuis helemaal kunt onderdompelen in de muziek en je een ware concertpianist kunt wanen.

In het filmpje hieronder hoor je de melodieën voorbij komen. Hier speelt Cor mee met de orkestband. Maar je krijgt natuurlijk ook een versie waar Cor niet meespeelt en jij zelf de solist bent.

Klassiek Pakket

direct online toegang
€179
139
  • iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact/Mr.Cash of overschrijving.
Populair