Klassiek Pakket

Walsen van Strauss. Klassiekers van Beethoven. De bekendste stukken van echte pianocomponisten als Chopin en Liszt. Het beroemde klarinetconcert van Mozart. En diverse andere beroemde klassieke composities die we je niet wilden onthouden. Dit Klassieke pakket staat garant voor uren en uren speelplezier.

In makkelijke arrangementen geschikt voor mensen die redelijk met twee handen piano kunnen spelen van bladmuziek. Zelfs al geschikt voor mensen die bijna klaar zijn met de Beginnerscursus 2.  Perfect als je nu met de Gevorderdencursus 1 bezig bent. 

Of met de cursus ‘Spelen met akkoorden’. Want bij alle liedjes staan ook akkoordsymbolen!

We laten je natuurlijk niet gewoon maar zelf worstelen met de bladmuziek. Cor studeert in duidelijke lesvideo’s de stukken samen met je in. Net zoals in de cursussen.

Duik in de avontuurlijke wereld van de klassieke muziek.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

Indicatie niveau

Het Klassiek Pakket zit ongeveer op niveau 3 (vergelijkbaar met als je ongeveer 2,5 tot 4 jaar regulier les hebt gehad).

Heb je onze Beginners cursus 2 (bijna) afgerond of ben je bezig met de Gevorderden cursus 1 dan zitten de liedjes op jouw niveau. Sommigen perfect, sommigen wat makkelijker, sommigen wat pittiger. Cor studeert vanzelfsprekend alle liedjes geduldig met je in.

Het doel van dit pakket is natuurlijk vooral genieten. Zoek je uitdaging om je spel sterk te verbeteren dan is een cursus de beste keuze.

Is het te  makkelijk of moeilijk dan kun je binnen 14 dagen eenmalig kosteloos ruilen. Je hebt sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Geen risico dus. Zorgeloos!

Wat een geweldige aankoop het klassiek pakket. Aanrader!
pianoles pianolessen leren piano spelen online
John Jepoetie De Jong
cursist
Complimenten voor de knappe arrangementen. Chapeau!
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Mique van Dijk
cursist
Genieten met die orkestbanden erbij. Je waant je in het concertgebouw!
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Loraine Lie
cursist

16 klassieke meesterwerken

In prachtige pianobewerkingen van Cor Bakker. Normaal gesproken zijn deze klassiekers voor de meeste hobby pianisten natuurlijk onspeelbaar. Maar de speciale arrangementen van Cor brengen ze voor iedereen die een beetje piano kan spelen binnen handbereik.

Niet zo moeilijk dat de lol er snel vanaf gaat. Al te spelen zelfs wanneer je nog niet op het niveau van de Gevorderden cursus zit. Maar ook weer niet zo simpel dat ze ‘kaal’ klinken.

Dat gaat sowieso niet gebeuren. Want speciaal voor dit pakket heeft Cor Bakker orkestbanden gemaakt voor elk van de composities. Zodat jij je thuis helemaal kunt onderdompelen in de muziek en je een ware concertpianist kunt wanen.

In het filmpje hieronder hoor je de melodieën voorbij komen. Hier speelt Cor mee met de orkestband. Maar je krijgt natuurlijk ook een versie waar Cor niet meespeelt en jij zelf de solist bent.

Composities

DIRECT & ONBEPERKT TOEGANG​

Dit pakket bestaat uit zo’n 5 uur videoles materiaal waar je direct toegang toe krijgt. En je houdt toegang zo lang wij bestaan.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

pianoles pianolessen leren piano spelen online

Klassiek Pakket

€229     nu €149

Je krijgt direct toegang tot alle lessen
en houdt toegang zolang wij bestaan!