Klassiek Pakket

nu al een klassieker

Dit Klassieke pakket staat garant voor uren en uren speelplezier. In makkelijke arrangementen geschikt voor mensen die bijna klaar zijn met de Beginnerscursus 2.  Of als je (vroeger) een jaar of 3 á 4 jaar les hebt gehad. Perfect als je nu met onze Gevorderden cursus 1 bezig bent. Of met de cursus ‘Spelen met akkoorden’. Want bij alle liedjes staan ook akkoordsymbolen!

We laten je natuurlijk niet maar zelf worstelen met de bladmuziek. Cor studeert in duidelijke lesvideo’s de stukken samen met je in. Net zoals in de cursussen.

⚙︎ Dit is een online cursus. Orkestbanden en video’s kun je niet downloaden, bladmuziek wel
John Jepoetie de Jong
John Jepoetie de Jongcursist
Lees verder
"Wat een geweldige aankoop. Aanrader!”
Mique van Dijk
Mique van Dijkcursist
Lees verder
“Complimenten voor de knappe arrangementen. Chapeau!”
Loraine Lie
Loraine Liecursist
Lees verder
"Genieten met die orkestbanden erbij. Je waant je in het concertgebouw!"

16 klassieke meesterwerken

Van elk stuk het bekendste deel (hoofdthema) in een prachtige pianobewerking van Cor. Niet zo moeilijk dat de lol er snel vanaf gaat. Al te spelen zelfs wanneer je nog niet op het niveau van de Gevorderden cursus zit. Maar ook weer niet zo simpel dat ze ‘kaal’ klinken.

Dat gaat sowieso niet gebeuren. Want speciaal voor dit pakket heeft Cor orkestbanden gemaakt voor elk van de composities. Zodat jij je thuis helemaal kunt onderdompelen in de muziek en je een ware concertpianist kunt wanen.

In het filmpje hieronder hoor je de melodieën voorbij komen. Hier speelt Cor mee met de orkestband. Maar je krijgt natuurlijk ook een versie waar hij niet meespeelt en jij zelf de solist bent.

Inhoud

Dit pakket bevat 16 liedjes van 1 pagina elk. Ongeveer 5 uur aan video.

Veel

16 stukken met orkestbanden

Voordelig

1x betalen, onbeperkt toegang

Veilig

14 dagen 'ruil / geld terug'-garantie

Ontspannen

Lekker in je eigen tijd & tempo

Adviesprijs €229 nu €149