pianoles pianolessen leren piano spelen online

Gevorderden cursus 1

Kun je al een paar liedjes met twee handen van bladmuziek piano spelen? Wil je beter, mooier en makkelijker kunnen spelen? Dan is de Gevorderden Cursus 1 voor jou!

Aan de hand van mooie en leuke liedjes in allerlei stijlen leer je over verschillende maatsoorten, achtste en zestiende noten, triolen en nog veel meer.

Zoals bijvoorbeeld intervallen en omkeringen van akkoorden.

Duik dieper in de avontuurlijke wereld van het piano spelen met de Gevorderdencursus 1!

Is het te makkelijk of moeilijk dan kun je binnen 14 dagen eenmalig kosteloos ruilen. Je hebt sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Geen risico dus. Zorgeloos!

Ik ben gisteren meteen begonnen en heb van 4 tot 7 piano gespeeld. Dat heb ik nog nooit gedaan. Als kind (40 jaar geleden) deed ik alleen het gedwongen 'half uurtje'. Er gaat een nieuwe wereld voor me open, geweldig!
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Esther Kieboom
cursist

Wat je leert

Kennis

Liedjes

en meer...

Direct & onbeperkt toegang

Deze cursus bestaat uit ongeveer 85 lessen. Zo’n 5 uur videoles materiaal waar je direct en onbeperkt toegang toe krijgt.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

Indicatie eindniveau

Dit betreft slechts een indicatie van het eindniveau van deze cursus in notenschrift. Wat het niet weergeeft is alle kennis, begrip en vaardigheden die je dan ook hebt verworven.

pianoles pianolessen leren piano spelen online

Gevorderden cursus 1

Adviesprijs €229     nu €149

Direct & onbeperkt toegang