pianoles pianolessen leren piano spelen online

Droompakket

Toen Cor in het voorjaar van 2021 een droom in vervulling zag gaan met de opname van zijn album ‘Hollandse Helden’ – met zijn trio en de vermaarde strijkers van Het Metropole Orkest – ontstond het idee.

Piano spelen als solist en dan begeleid worden door echte en fantastische strijkers (violen, altviolen, cello’s, contrabassen) is een heel bijzondere ervaring. Piano en strijkers zijn nu eenmaal een droom combinatie. Maar voor vele enthousiaste amateurs en zelfs professionele pianisten helaas een droom die nooit in vervulling zal gaan.

Tot nu.

Want nu kun jij zelf met de leden van Cor’s trio en precies diezelfde strijkers van Het Metropole Orkest meespelen. Wanneer je wilt. In je eigen huis.

Met het ‘Droompakket’ van ‘Piano spelen met Cor’. 

Indicatie niveau

Het Droompakket zit op een niveau vergelijkbaar met als je ongeveer 3 jaar regulier les hebt gehad. Iets makkelijker als bijvoorbeeld ons Klassiek Pakket. 

Dus heb je onze Beginners cursus 2 (bijna) afgerond of ben je bezig met de Gevorderden cursus 1 dan zitten de liedjes op jouw niveau. Sommigen perfect, sommigen wat makkelijker, sommigen wat pittiger. Cor studeert vanzelfsprekend alle liedjes geduldig met je in.

Bij alle liedjes staan ook akkoordsymbolen, zodat je als je onze cursus ‘Spelen met akkoorden’ hebt gevolgd ook je hart kunt ophalen aan dit pakket.

Het doel van dit pakket is natuurlijk vooral genieten. Zoek je uitdaging om je spel sterk te verbeteren dan is een cursus de beste keuze.

Is het te makkelijk of moeilijk dan kun je binnen 14 dagen eenmalig kosteloos ruilen. Je hebt sowieso een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Geen risico dus. Zorgeloos!

Wat een mega mooie orkestmuziek bij dit droompakket! Ontzettend mooi lespakket. Bedankt daarvoor. En nu maar oefenen en vooral genieten.
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Frans Voormeulen
cursist
Aanrader!
pianoles pianolessen leren piano spelen online
Sylvia Van Hovell
cursist

Top kwaliteit

Nergens is op bezuinigd. Jij krijgt precies dezelfde top kwaliteit als Cor. 

Dezelfde Nederlandse toparrangeur maakte de arrangementen: Bob Zimmerman.

Dezelfde topstudio en technicus werden gebruikt voor de opnames: de ‘Powersound Studios’ met technicus Paul Pouwer.

Dit ‘Droompakket’ is een unieke kans om het met niets te vergelijken gevoel te ervaren van piano spelen onder begeleiding van echte topmusici.

En een unieke kans om te leren goed te luisteren terwijl je aan het spelen bent. Belangrijk. Niet alleen voor goed samenspel, maar ook om je solo pianospel naar een hoger plan te tillen.

Liedjes

Om al die topkwaliteit toch betaalbaar en dus toegankelijk te houden bestaat dit pakket uit 5 liedjes. Speciaal geselecteerd op geschiktheid voor piano & strijkers en passend niveau. Elk liedje is overigens wel een extra lange versie – 2 tot 4 blaadjes bladmuziek.

Als bonus krijg je ter inspiratie ook van elk lied een versie die Cor in de studio heeft opgenomen. Dezelfde muziek maar natuurlijk verzint Cor in deze versies er nog van alles bij. Dat is nu eenmaal de aard van het beestje.

Direct & onbeperkt toegang

Dit pakket bestaat uit 35 extra lange lessen. Zo’n 4 uur videoles materiaal waar je direct en onbeperkt toegang toe krijgt.

Dat betekent geen haast, want je kunt alle lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Maar het betekent ook geen beperking, want je hoeft nooit op je volgende les te wachten.

N.B. Dit is een online cursus. Bladmuziek is te downloaden (en printen). Video’s en orkestbanden niet. Die zijn dus alleen online af te spelen.

pianoles pianolessen leren piano spelen online

Droompakket

Adviesprijs €189 Nu €119

Direct & onbeperkt toegang