magische ervaringen

Droompakket

Toen Cor in het voorjaar van 2021 een droom in vervulling zag gaan met de opname van zijn album ‘Hollandse Helden’ – met zijn trio en de vermaarde strijkers van Het Metropole Orkest – ontstond het idee.

Piano spelen als solist en dan begeleid worden door echte en fantastische strijkers (violen, altviolen, cello’s, contrabassen) is een heel bijzondere ervaring. Piano en strijkers zijn nu eenmaal een droom combinatie. Maar voor vele enthousiaste amateurs en zelfs professionele pianisten helaas een droom die nooit in vervulling zal gaan.

Tot nu. Want nu kun jij zelf met de leden van Cor’s trio en precies diezelfde strijkers van Het Metropole Orkest meespelen. Wanneer je wilt. In je eigen huis. Met het ‘Droompakket’ van ‘Piano spelen met Cor’. 

  Dit is een online cursus. Orkestbanden en video’s kun je niet downloaden, bladmuziek wel.

Het Droompakket zit op een niveau vergelijkbaar met als je ongeveer 3 jaar regulier les hebt gehad. Vergelijkbaar met het niveau van ons Klassiek Pakket.

Dus heb je onze Beginners cursus 2 (bijna) afgerond of ben je bezig met de Gevorderden cursus 1 dan zitten de liedjes op jouw niveau. Sommigen perfect, sommigen wat makkelijker, sommigen wat pittiger. Cor studeert vanzelfsprekend alle liedjes geduldig met je in.

Zit jij op een veel hoger niveau klik dan hier om naar het Ultieme Droompakket te gaan.

Bij alle liedjes staan ook akkoordsymbolen, zodat je als je onze cursus ‘Spelen met akkoorden’ hebt gevolgd ook je hart kunt ophalen aan dit pakket. Dit pakket bevat 5 extra lange (±3 bladzijden per lied) liedjes.

Het doel van dit pakket is natuurlijk vooral genieten. Zoek je uitdaging om je spel sterk te verbeteren dan is een cursus de beste keuze.

Frans Voormeulen
Frans Voormeulencursist
Lees verder
"Wat een mega mooie orkestmuziek bij dit droompakket! Ontzettend mooi lespakket. Bedankt daarvoor. En nu maar oefenen en vooral genieten.”
Silvia van Hovell
Silvia van Hovellcursist
Lees verder
“Aanrader!”

Ontroerend

Zo'n rijke klank als begeleiding raakt je

Voordelig

1x betalen, onbeperkt toegang

Veilig

14 dagen 'ruil / geld terug'-garantie

Ontspannen

Lekker in je eigen tijd & tempo

Droom
Pakket

Adviesprijs €189     nu €119